Ultima reprezentatie din acest sezon „Concert pentru Suflet”, un eveniment organizat de Mioara Iacob si Salonul de Piane, cu sprijinul Primariei Municipiului Bacau, s-a consumat miercuri seara (14 septembrie) in Parcul Catedralei, oferind bacauanilor prezenti momente de neuitat.

Cei mici s-au bucurat de teatru de papusi, iar adultii s-au delectat cu muzica de calitate. A fost, inca o data, o seara perfecta, pe care bacauanii o vor pastra ca amintire pâna vara viitoare. „Anul acesta am avut trei intâlniri, toate deosebite.

Fata de ceilalti ani, vara aceasta am adus noutati, teatrul pentru cei mici a fost extraordinar iar dansul o incântare. Vreau sa le multumesc tuturor celor care ne-au fost alaturi, fie ca parteneri, fie ca spectatori, si sa speram ca vom mai avea ocazia sa petrecem impreuna si alte momente, cel putin la fel de frumoase, ca in aceasta vara”, a declarat Mioara Iacob, organizatoarea evenimentului.

PUBLICITATE

In ultima seara de „concert”, bacauanii s-au delectat cu reprezentatia actorilor de la Teatrul de Papusi Traditional, cu un program muzical pus in scena de elevii talentati de la Colegiul National de Arta „George Apostu”, de la Palatul Copiilor, precum si din alte institutii de invatamânt din Bacau si din Iasi, precum si cu un recital al trupei Memory care a avut si calitatea de „invitat special”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ