Primaria Poduri a organizat festivitatea de incheiere a Scolii de Vara, proiect care a durat o luna si care a ajuns la a II-a editie. “Suntem singura primarie din judet care sustine un astfel de proiect. Fireste, nu am fi reusit sa-l ducem la capat fara sprijin.

Au fost alaturi de noi profesorii din comuna si studentii voluntari”, a declarat Diana Albu, viceprimar, initioatoarea proiectului. Intre activitatile Solii de Vara s-au numarat o excursie la Mânastirea Prodomita, o vizita facuta batrânilor din Centrul de Ingrijire si Asistenta (CIA) Comanesti, carora copiii le-au oferit daruri, o excursie la Mânastirile Putna si Tazlau, de care au beneficiat 43 elevi si care a fost oferita de preotul paroh Vasile Popa. La festivitatea de inchidere au fost prezenti sefi de institutii, parlamentari, profesori, elevi si parinti.

Teodora Sotcan, inspector general al ISJ Bacau, si Ionel Palar, deputat PNL, au felicitat autoritatile pentru reusita acestui proiect, iar Miron Smarandache, deputat PP-DD, a oferit “un stimulent” elevilor care au terminat clasa a VIII-a cu note intre 9 si 10 si celor care au luat bacalaureatul cu note de 9 si peste 9.

PUBLICITATE

Printre diplomele speciale oferite in cadrul festivitatii s-a aflat si cea acordata cotidianului “Desteptarea” pentru sprijinirea proiectelor realizate de comunitatea din Poduri.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ