Desfasurata timp de 6 zile la Centrul de Agrement de la Valea Budului, a XVI-a editie a Taberei Nationale de Arta “George Apostu” s-a incheiat sâmbata dimineata (13 august), când cei 90 de elevi participanti si-au luat ramas bun.

Tinerii, elevi ai unor scoli gimnaziale si ai unor licee de arta din Iasi, Neamt, Tulcea si Bacau, au participat pe durata taberei la mai multe activitati de creatie care au fost cuantificate intr-o expozitie care a putut fi admirata vineri seara (12 august), atunci când a avut loc si petrecerea de „la revedere”, actiune care s-a derulat in clubul taberei.

Participantii la tabara au fost premiati, au avut parte de un spectacol folcloric si au fost martori la lansarea numarului 9-10 a revistei „Semn”, care este publicatia oficiala a Teberei Nationale de Arta „George Apostu”.

Detalii de la acest eveniment puteti citi in editia de luni, 15 august, a cotidianului Desteptarea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ