Complexul Speed Park din Bacau a gazduit weekend-ul trecut pe pista de karting cea de-a IV-a etapa si ultima din aceasta editie a Campionatului National SuperMoto. Etapa a III-a s-a desfasurat in urma cu trei saptamâni tot pe circuitul bacauan, primele doua etape fiind gazduite de pista din Arad.

Odata cu Campionatul National de SuperMoto s-a desfasurat si Campionatul National Individual Open de viteza la juniori, care a cuprins doua clase, de 65 respectiv 85 cm cubi precum si clasele juniori 2 si juniori 3. In total, la aceasta etapa s-au aliniat la grila de start 40 de participanti pe toate competitiile organizate.

Au absentat la aceasta intrunire sportivii de la clasa Scutere (exista si un Campionat de Scutere – n.r.), dar acest lucru a fost compensat de participarea in celelalte competitii a multor sportivi din strainatate, fiind prezenti la aceasta etapa motociclisti din Ungaria, Slovacia si Turcia, iar la clasele de viteza a fost prezent si reprezentantul României in Italia, Adrian Hosciug, care participa in C.I.V. ( Campionatul Italian de Velocita).

PUBLICITATE

„Din nefericire, fiind vara, multi sportivi sunt plecati in vacante, acest lucru reflectându-se in numarul de participanti. Vom incerca de anul viitor sa marim numarul de participanti prin faptul ca ne dorim sa atragem sportivi si din strainatate, dar privim si prin prisma faptului ca au inceput sa apara noi talente autohtone pe circuit”, a declarat Bogdan Adrian Minciuna, organizator, care a tinut sa specifice faptul ca circuitul bacauan este extraordinar pentru acest gen de competitii si ca in continuare aici se vor disputa etape din Campionatele Nationale de SuperMoto. Din pacate, Bacaul nu are niciun sportiv in aceste competitii.

„Am incercat sa atragem pasionati de scutere din Bacau, dar, din nefericire, orasul dvs. nu exceleaza in asa ceva”, a mai spus Bogdan Adrian Minciuna.
Aceste competitii sunt organizate de Clubul Motorsport Race Management din Bucuresti sub egida Federatiei Române de Motociclism.

[wonderplugin_gallery id=”656″]

In acest an, circuitul de la Speed Park va mai gazdui trei evenimente sportive, pe 24-25 septembrie, pe 6 si 22 octombrie, toate competitiile fiind de karting.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ