Asociatia pentru Promovarea Dezvoltarii Personale (APDP) Bacau a incheiat oficial proiectul “Sanatate si tinerete”, finantat de CJ Bacau si sustinut de Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog.

Scopul proiectului a fost cresterea nivelului de informare a cel putin 300 de tineri cu vârste intre 14 si 19 ani cu privire la importanţa adoptarii unui stil de viata sanatos si constientizarea factorilor de risc care le pot afecta sanatatea (alcool, etnobotanice, droguri).

Campania de promovare a sanatatii a cuprins activitati desfasurate in aer liber si in scoli. “Tinerii reprezinta o adevarata valoare, nu o povara, având, la aceasta vârsta, nevoie de indrumare. Prin acest proiect, am creat programe individualizate, oferind alternative, creând oportunitati de dezvoltare si participare, promovând un stil de viata sanatos si educatia pentru sanatate”, arata Carla Popa, manager de proiect.

La final, APDP cuantifica ce anume a realizat: cresterea numarului de beneficiari de la 300 la 480 de tineri, 15 activitaţi de informare, 17 activitaţi de prevenire a comportamentelor de risc, 5 activitati de informare stradala, activitati sportive si de petrecere a timpului liber, ateliere de dezvoltarea personala.

“Proiectul «Sanatate si tinerete» a oferit adolescentilor si oportunitatea de a se dezvolta personal si a se descoperi pe sine fara «ajutorul unor substante» nocive care creeaza dependenta, distrug sanatatea si fiinta umana.”
Carla Popa, manager de proiect


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ