Cea mai intensa campanie nationala initiata de Agentia Nationala Antidrog (ANA) – “Prea rebel sa fii condus” – se incheie luna aceasta. Evenimentul a fost marcat de reprezentantii Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog (CPECA) Bacau, ieri, in Parcul Cancicov. Inspectorii si tinerii care fac voluntariat la CPECA s-au intâlnit la ora 17, pe aleea centrala, unde au organizat un punct de informare.

La eveniment au participat si reprezentantii unor institutii partenere, cum ar fi Inspectoratul Judetean de Politie, Directia de Sanatate Publica, Asociatia pentru Prevenirea Adictiei si Comportamentului Adictiv, Centrul “Europe Direct”, Asociatia “Exploratori pentru Viitor” – Filiala Moldova, “Cercetasii României – Filiala Bacau, Asociatia pentru Promovarea Dezvoltarii Personale (APDP).

Copii si parinti, voluntari si specialisti, toti s-au bucurat de vremea buna si de programul bogat pregatit de Centrul Antidrog Bacau. Organizatorii au imbinat in mod fericit partea de informare si consiliere cu cea de divertisment si recreere.

PUBLICITATE

Prima a cuprins distribuirea de pliante privind efectele consumului de droguri, alternativele pe care le ofera Europa pentru a reusi in viata si a fi fericit, promovarea unui comportament sanatos, informarea trecatorilor cu privire la campanie, la necesitatea de a ne implica in lupta impotriva drogurilor si de a-i ajuta pe cei care au ajuns dependenti. In acelasi timp, liceenii s-au distrat, iar copiii s-au jucat, au spart baloane si au desenat pe asfalt, fiind premiati cu fructe, diplome si carti.

Mai multe fotografii pot fi gasite pe pagina noastra de Facebook.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ