De aproape o saptamâna, s-a deschis in Arena Mall, la etajul 2, Pizza Hut, acesta fiind cel de-al 20-lea restaurant din tara. Noul Pizza Hut are o suprafata de 300 mp si o capacitate de 96 de locuri. Cu ocazia acestei deschideri, au fost create 30 de noi locuri de munca.

Pizza Hut ofera clientilor un meniu variat, ce include retete de pizza, supe, paste si deserturi. Brandul este renumit pentru inovatiile aduse constant in meniu, având cea mai mare diversitate de retete de blat de pe piata.

Pizza Hut, lantul de restaurante cu un concept casual, opereaza pe piata româneasca din 1994 sub contract de masterfranciza acordat companiei American Restaurant System. Pizza Hut a venit in România in 1994, odata cu deschiderea primei locatii din Calea Dorobantilor, iar in prezent detine zece restaurante in Bucuresti, doua in Cluj si Timisoara si câte unul in Iasi, Constanta, Ploiesti, Brasov, Oradea si Bacau.

PUBLICITATE

Pizza Hut este singura companie producatoare de pizza ce a fost nominalizata in Top 10 francize in 2009 de catre Revista Entrepreneur. Compania a inceput acum 57 de ani in Wichita, Kansas, iar in prezent detine aproape 13.600 de restaurante in 90 de tari. Pizza Hut este subsidiara a Yum! Brands, Inc., unul dintre cei mai mari francizori la nivel international.

Lucrarile de reconfigurare a centrului comercial Arena Mall din Bacau, care vizeaza reamenajarea unor magazine si completarea portofoliului cu noi branduri, au inceput in prima parte a acestui an si vor fi finalizate pâna la sfârsitul verii.

De la inceputul anului au fost inaugurate branduri precum: PEPCO, Jolidon, English Home, Adidas si Noriel Megastore. Printre brandurile care urmeaza a fi gazduite de Arena Mall se numara: LC Waikiki si Penti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ