Astazi de la ora 17.00 patinoarul Gepex si-a deschis portile. In ciuda vremii capricioase, zeci de iubitori ai patinajului au spus „prezent” la prima intâlnire cu gheata din acest sezon.

„Ma bucur ca s-a deschis patinoarul pentru ca imi place foarte mult sa patinez. Am venit impruna cu prietenii mei sa patinam si sa ne distram. Am asteptat din octombrie deschiderea patinoarului.” Cristian Comanescu

„Iubesc patinajul si abia am asteptat acest moment. Cred ca patinajul este cel mai frumos sport de iarna si de aceea il practic cu mare placere. Sezonul trecut veneam in fiecare week-end, iar anul acesta mi-am propus sa vin de trei, patru ori pe saptamâna.”
Ana Maria Olaru

patinoar gepex 4

„Abia am deschis patinoarul, iar primii care au venit au fost copii. Primii 10 clienti au avut intrarea gratuita, iar dupa orele 20.00 inchiriatul patinelor este gratuit. Speram in continuare sa fie si vremea mai buna.”
Costel Tiganus, administrator patinoar

patinoar gepex 6


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ