Chiar daca deschidera noului sezon de patine era programata astazi, de la ora 17.00, patinoarul Gepex a fost luat cu asalt de iubitorii acestui mod de a face miscare cu mult inainte.

Astfel, la ora oficiala a startului, pe patinoar deja “alergau” 20 de iubitori ai acestui sport. In urmatoarea jumatate de ceas, alti circa 30 de patinatori au inceput sad ea ture pe gheata.

Din spusele organizatorilor, conditiile sunt perfecte pentru patinaj, suprafata de “alb” prezentandu-se in conditii optime.

PUBLICITATE

Pe gheata am intalnit bacauani de toate varstele. Cum au astept ei noul sezon de patine, veti afla din editia de luni, 28 noiembrie, a cotidianului nostru.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ