Adidas, unul dintre liderii mondiali ai industriei de echipamente sportive, a inaugurat pe 13 aprilie un nou magazin în centrul comercial Arena Mall din Bacau. Magazinul este situat la primul etaj al complexului. În noul magazin se gasesc cele mai noi articole de îmbracaminte, încaltaminte si accesorii atât pentru femei si barbati, cât si pentru copii.

Clientii au la dispozitie o paleta larga de produse, fie ca este vorba de un atlet cu un stil de viata activ, care cauta produse tehnice din gama Adidas Sport Performance pentru alergare, fotbal, training sau baschet, fie ca este vorba de o persoana în pas cu ultimele tendinte ale modei, care opteaza pentru o interpretare a stilului sport în articolele de strada din gama Originals. Cu o mare pasiune pentru tehnologie si design, Adidas aduce inovatie cu fiecare produs lansat si continuă misiunea de a ajuta sportivii sa atinga cele mai înalte cote ale performantei.

Adidas a fost fondat în 1949 de către Adolf Dassler, de unde si numele celebrului brand cu cele trei dungi emblematice. „Deschiderea magazinului Adidas – reprezentanta oficiala – completeaza mixul de chiriasi prezenti în centrul comercial, iar integrarea brandului în conceptul Arena Mall se aliniaza cu strategia noastra de îmbunatatire permanenta a ofertei comerciale. Ne dorim sa aducem cât mai aproape de cetatenii din Bacau cele mai importante branduri de pe piata”, a declarat Ovidiu Budeanu, Arena Mall.

PUBLICITATE

Lucrarile de reconfigurare a centrului comercial Arena Mall din Bacau, care vizeaza reamenajarea unor magazine si completarea portofoliului cu noi branduri, au început în prima parte a acestui an si vor fi finalizate pâna la sfârsitul verii. Printre brandurile care urmeaza a fi gazduite de Arena Mall se numara: LC Waikiki, Pizza Hut, English Home, PEPCO.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Scump scump, dincolo era mai ieftin. Nu se merita sa te duci sa cumperi de acolo, când la parter exista transport unde se găsesc articole de la adidas la un pret mult mai accesibil.

LĂSAȚI UN MESAJ