21 mai 2024
SportS-a dat startul celei de-a XIII-a ediții a Raliului Moldovei Bacău

S-a dat startul celei de-a XIII-a ediții a Raliului Moldovei Bacău

Competiția automobilistică are loc sub îndrumarea Rally Spirit Onești și cu sprijinul Consiliului Județean Bacău.

Evenimentul a reușit să atragă din ce în ce mai mulți participanți, iar concurenții își testează limitele în ceea ce privește abilitățile, reflexele, măiestria, curajul și disciplina sportivă în fața unor probe complexe de viteză și anduranță, trasee ce străbat peisaje de o frumusețe aparte. În același timp, numărul spectatorilor entuziasmați de vibrația motoarelor și de emoția întrecerii a crescut semnificativ de la an la an.

Etapa de deschidere a Campionatului Național de Raliuri “Betano” a debutat cu proba de „Shakedown”, care a pregătit terenul pentru cele două zile de confruntări dintre caii putere ai mașinilor participante.În prima zi, vineri, 4 august, concurenții vor avea de parcurs probe speciale în localitățile Runcu, Zemeș și Moinești, în care vor trebui să-și demonstreze abilitățile și să obțină timpi cât mai buni.

Sâmbătă, 5 august, se vor susține probele speciale în Hemeiuși, Trebeș și pe Pista de Karting „Speed Park”. După finalizarea acestor etape, în centrul orașului va avea loc festivitatea de premiere a curajoșilor piloți, care și-au dat culoare și vibrație acestui eveniment de amploare.

Cei implicați în organizarea Raliului Moldovei Bacău sunt hotărâți să ofere publicului și participanților o experiență memorabilă și sigură, iar pasionații de motorsport așteaptă cu nerăbdare momentele de adrenalină și suspans oferite de această competiție deosebită.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri