1 martie 2024
ActualitateS-a dat ordinul de începere la lucrările de modernizare a străzilor Cărămidăriei,...

S-a dat ordinul de începere la lucrările de modernizare a străzilor Cărămidăriei, Viitorului și Cimitir din Târgu Ocna

Astăzi, autoritățile locale au anunțat că s-a dat ordinul de începere a lucrărilor de modernizare a străzilor Cărămidăriei, Viitorului și Cimitir din Tg. Ocna. Acestea fac parte dintr-un proiect de modernizare a infrastructurii rutiere din zonă și sunt finanțate în proporție de 90% de Consiliul Județean Bacău, printr-o asociere cu autoritatea locală.

“Valoarea estimată a investiției este de 6,3 milioane de lei, iar proiectul constă în amenajarea sistemului rutier, acostamente drum, acces la proprietăți, podețe de descărcare, drumuri laterale și platforme de staționare”, a declarat Valentin Ivancea, președintele CJ Bacău.

Cel mai important aspect al acestui proiect este fluidizarea traficului între DN12A- comuna Tg Trotuș și DJ 116 spre Brătești, comuna Bârsănești.Lucrările sunt prevăzute să dureze aproximativ 6 luni și se vor desfășura în etape, astfel încât să se minimizeze disconfortul pentru locuitorii din zonă. Autoritățile locale își exprimă speranța că modernizarea acestor străzi va aduce beneficii semnificative comunității și va contribui la dezvoltarea economică a orașului.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri