Weekendul trecut, grupul de initiativa „Bacauanii vor piste pentru biciclete” si Speed Park au organizat la pista de karting, prima editie a Festivalului Biciclistilor Bacauani. Evenimentul a debutat sâmbata, 25 aprilie, cu un mars al biciclistilor la care au fost peste 100 de participanti, pe traseul: statuia lui Stefan cel Mare – Centru – Tic-Tac – Narcisa – Speed Park.

Actiunea a continuat pe pista de karting de la Speed Park, unde pret de câteva ore bune, pasionatii de biciclete au putut parcurge pista de câte ori au vrut. A doua zi, duminica 26 aprile, de la ora 11.30, au avut loc competitiile din cadru festivalului, concursurile desfasurându-se pe trei categorii. La categoria MTB peste 14 ani, concursul a fost câstigat de Teodor Ungureanu, urmat de Rares Iancu si Alexandru Pricopi.

La MTB sub 14 ani s-a impus Alexandru Maxim, pe II s-a clasat Vlad Popa iar pe III Alex Hriscu. Clasa „Cursiera” a fost câstigata de Gabriel Anton, podiumul fiind completat de Gabriel Fucioros pe II si Stefan Istrate pe III.

PUBLICITATE

ghinghes„Un lucru imbucurator la aceasta prima editie a Festivalului Biciclistilor este faptul ca foarte multi parinti si-au adus copii la acest eveniment, constienti de faptul ca le asiguram siguranta. De altfel, acesta este si motivul organizarii acestui festival, pentru a demonstra tuturor, in primul rând autoritatilor, cât de important este ca biciclistii sa aiba un cadru adecvat unde sa se plimbe in siguranta, ca este nevoie de piste pentru biciclete in municipiul Bacau.”
Cristian Ghinghes, organizator Festivalul Biciclistilor


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ