Din cauza ploilor din această seară, mai mulți conducători auto au avut nevoie de sprijin. Acolo au fost si jandarmii băcăuani, unde împreună cu alți cetățeni au reușit să scoată dintr-un șant mai multe mașini căzute din cauza apei.

Municipalitatea a intervenit cu vidanje pentru deblocarea cât mai rapidă a Pasajului Ștefan Gușe și a străzilor Poet V. Cârlova, Abatorului și Digul Bârnat (zona bisericii catolice).

“Pe strada Abatorului câteva autoturisme au fost avariate ca urmare a marcării necorespunzătoare a șantierului din zonă. Constructorul va fi sancționat și va trebui să își asume întreaga răspundere pentru avariile produse”, a anunat primarul Cosmin Necula.

Ruperea de nori din această după-amiază a depășit 60 l/m2 iar canalizarea orașului a fost proiectată și construită să reziste la precipitații de 50 l/m2.


Pasajul Șt. Gușe a fost redeschis circulației.

În județ au rămas două localități fără curent electric – Mâlosu și Hemeiuș. Este vorba despre 707 consumatori nealimentați. Două echipe din cadrul DelGaz Grid lucrează pentru remedierea defecțiunilor.PUBLICITATE