Prima editie bacauana a Festivalului “Rugby Tag Mixt- Dedeman”, desfasurata marti la Scola “Constantin Platon” s-a dovedit o reusita. Organizata de profesorii Otilia Lazar, Otilia Zaharia si Alina Stefanco, sub directa indrumare a Federatiei Române de Rugby si cu sprijinul Companiei Dedeman, competita sportiva care este o versiune fara contact fizic a rugby-ului clasic a reunit la start nu mai putin de 18 echipe de la scolile si colegiile din judet.

“Având in vedere numarul mare de echipe si entuziasmul cu care acestea au abordat competitia, tin sa remarc eficienta actiunii”, a declarat prof. Otilia Lazar, care a avut si satisfactia ca echipa sa sa se impuna in competitia rezervata liceelor.

Podiumul liceelor: 1) CN Catolic “Sf. Iosif”, 2) CN “Grigore Antipa”, 3) CN “Henri Coanda”.

PUBLICITATE

Podiumul ciclului gimnazial: 1) Sc. Palanca, 2) Sc. “Miron Costin”, 3) Sc. “Letea Veche”.

Podiumul ciclului primar: 1) Sc. “Domnita Maria”, 2) Sc.nr. 10, 3) Sc. nr.1 “Negoiescu”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Va bateti joc de copii, ei nu stiu sa alerge corect, nu stiu sa arunce o minge de oina, nu stiu regulile la sporturi pe care le practica in viata reala si faceti concursuri stupide cu sporturi pe care le practica doar cativa profesori inconstienti de menirea lor.

LĂSAȚI UN MESAJ