La sfârsitul saptamânii trecute, la Dresda (Germania) s-au desfasurat Campionatele Internationale de Juniori A si B ale Germaniei, competitie la care au participat 175 de sportivi din Europa si din S.U.A. Canada, Australia si Japonia. Conform specialistilor, aceasta a fost o competitie de rodaj din-naintea europenelor de juniori care se vor desfasura la sfârsitul lunii iunie la Riejka, in Croatia.

Alin Rontu (SCM Bacau), pregatit de antrenorul Adrian Gavriliu, s-a calificat pe locul 5 din 18 sportivi, apoi, in finala a terminat pe locul IV, la o diferenta mica de medalii.

Ratarea unei sarituri din cele noua diferite, prezentate la platforma de 10M l-a costat medalia. Astfel, Rontu si-a intrecut punctajul de la nationalele de la Bacau ce au avut loc in luna martie, ceea ce denota ca planul de antrenament este unul bun in perspectiva europenelor de juniori din Croatia.

„Pentru mine este un sentiment greu de descris, pentru ca am plecat dintr-un loc mic si am ajuns la o cometitie atât de mare si importanta unde am reusit sa intrecem sportivi din tari ca Germania, America, Australia, Canada si altele, unde bazele si infrastructura din sport nu se compara cu cele din Bacau”, a declarat antrenorul Adrian Gavriliu.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ