Nikolai Beckers

Reţeaua ta integrată fix-mobil, pentru milioanele de experienţe care merită împărtăşite

Unul din doi români care folosesc în prezent servicii Romtelecom sau COSMOTE România au devenit utilizatori ai Telekom Romania.

Sub sloganul “EXPERIENȚE ÎMPREUNĂ”, Telekom Romania oferă produse și servicii fix-mobile complet integrate, create pentru a oferi experiențe de calitate clienților, sub brand-ul „T”.

“Ne dorim să devenim prima alegere ca brand de telecomunicații din România care te conectează la tehnologie, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Întrucât deține capabilități și puncte forte unice, Telekom devine o opțiune integrată fix-mobilă pe piața românească, pentru milioanele de experiențe ce merită împărtășite”, a declarat Nikolai Beckers, CEO al grupului Telekom Romania.

Clienții se pot bucura de noua experiență de brand și de ofertele comerciale Telekom prin intermediul magazinelor integrate fixe și mobile, al unui call-center unic, a unui nou website comun – www.telekom.ro – sau prin intermediul paginilor Telekom Romania de pe principalele paltforme de social media.