Primarul suspendat, Romeo Stavarache si-a depus prin intermediul unui imputernicit dosarul de candidatura la functia de primar al municipiului.

“Am inregistrat dosarul in aceasta dimineata. Acesta va candida independent”, a precizat judecatorul Simona Panfil, loctiitor al presedintelui Biroului Electoral 1 Bacau. Stavarache este sub control judiciar de la inceputul lunii aprilie, dupa ce Curtea de Apel i-a schimbat masura preventiva din arest la domiciliu in control judiciar.

Acesta a anuntat ca va intra in concediu medical pâna la sfârsitul mandatului. La inceputul lunii martie, acesta a fost plasat in arest la domiciliu dupa ce a incercat sa intre in contact cu martorii din dosarul de mita in care este cercetat. In acelasi timp, acesta a primit interdictia de a indeplini atributiile de primar.

PUBLICITATE

Romeo Stavarache nu ne-a raspuns la apelurile telefonice pentru a oferi un punct de vedere asupra candidaturii sale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.