18 mai 2024
ActualitateRomeo Stavarache și-a anunțat candidatura la Primăria Bacău

Romeo Stavarache și-a anunțat candidatura la Primăria Bacău

Fostul primar al municipiului Bacău, Romeo Stavarache, și-a oficializat candidatura pentru funcția de primar din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL).

Evenimentul a fost marcat de prezența unor personalități importante ale partidului, inclusiv candidatul la Primăria Generală a Capitalei, Popescu – Piedone.

Romeo Stavarache va fi însoțit în cursa electorală de o echipă în rândul căreia  se regăsesc Vasile Agop, George Bogdan Duță și Lucian Berdilă, Gabriel Berca, Silvestru Dogaru sau Dorin Lazăr.Romeo Stavarache a absolvit Facultatea de Ingineria Materialelor la Institutul Politehnic București în anul 1987. Între 1987 și 1994 a fost inginer la Aerostar SA Bacău, iar din 1994 până în 2004 a fost manager la Prod Cresus SA. A fost medaliat de mai multe ori pentru diverse invenții în domeniul tratării materialelor textile, fiind titularul a 16 brevete de invenții în acest domeniu.

În anul 2004 a fost ales primar pe listele Partidului Umanist Român (PUR). După înscrierea sa în PNL a devenit președinte al organizației județene Bacău a Partidului Național Liberal și membru în Comitetul Executiv Național al PNL.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri