Primarul suspendat al Bacaului, Romeo Stavarache, aflat in arest la domiciliu, a cerut instantei permisiunea de a parasi localitatea pentru a se interna intr-un spital din Iasi.

Avocata edilului a explicat ca, dupa episodul de la inceputul lunii, când primarului i s-a facut rau, in sala de judecata, si a fost preluat de o ambulanta si, ulterior, internat in Spitalul Judetean Bacau, starea de sanatate a acestuia nu s-a ameliorat.

„Inculpatul Stavarache solicita sa paraseasca localitatea pe o perioada determinata, intre 23 – 25 martie, pentru a se interna in Spitalul Arcadia din Iasi. A fost internat in Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, dar cu toate acestea, chiar si sub tratamentul pe care il urmeaza, tensiunea arteriala nu s-a imbunatatit.

A fost consultat de medicul de familie si s-a constatat ca tensiunea a ramas la o valoare mare, 220 cu 11, de aceea s-a recomandat internarea in spitalul din Iasi”, a aratat avocata Doinita Boana. Instanta a admis cererea.Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE