Primarul suspendat al Bacaului, Romeo Stavarache, aflat in arest la domiciliu, a cerut instantei permisiunea de a parasi localitatea pentru a se interna intr-un spital din Iasi.

Avocata edilului a explicat ca, dupa episodul de la inceputul lunii, când primarului i s-a facut rau, in sala de judecata, si a fost preluat de o ambulanta si, ulterior, internat in Spitalul Judetean Bacau, starea de sanatate a acestuia nu s-a ameliorat.

“Inculpatul Stavarache solicita sa paraseasca localitatea pe o perioada determinata, intre 23 – 25 martie, pentru a se interna in Spitalul Arcadia din Iasi. A fost internat in Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, dar cu toate acestea, chiar si sub tratamentul pe care il urmeaza, tensiunea arteriala nu s-a imbunatatit.

PUBLICITATE

A fost consultat de medicul de familie si s-a constatat ca tensiunea a ramas la o valoare mare, 220 cu 11, de aceea s-a recomandat internarea in spitalul din Iasi”, a aratat avocata Doinita Boana. Instanta a admis cererea.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

21 COMENTARII

  1. stavarache ,stavarache ,da cand ai facut fel de fel de aranjamente pt tine si familia ta si ai furat din taxele si impozitele locale adica din banii nostri ai bacauanilor explicandu-ne ca orasul va rivaliza cu Parisul si ne-ai lasat cu ochi-n soare ,cu sosele pline de gropi ,cu trotuare care se scufunda din metru in metru ,cu mizeria si cu cainii vagabonzi OARE NU TI-A FOST RAU????????doar acum cand TREBUIE SA RASPUNZI PENTRU FAPTELE TALE ??????????/

  2. Dar la Arcadia e scump rău. Parcă se plângea că nu mai are bani pentru a-și întreține familia acum câteva luni. Ușor-ușor o iei spre Viena, ca un băiat care se respectă, pe urmele predecesorului decedat.

  3. o noua manevra de a fenta justitia, dracul asta obtine tot ce vrea!
    daca nu mai candideaza sigur se face disparut, duca-se sa nu-i mai vina nici numele!

  4. Dragi romani ,numai fiti rautaciosi ,nu ca as fi tinut cu el ,sau as faci parte din partidul sau ,hai sa numai dorim rau altuia ,si eu sunt nemultumit si toti pana la urma toata ,eu as fi multumit sa fi facut drumurile cu gropi ,hai sa nu ne dorim rau altuia ,ce rasplata vom avea inaintea Lui Dumnezeu .

  5. Ce mai tot incolo si incoace, stava si clica lui de mafioti hoti trebuie sa faca puscarie, ca din banii de la buget au furat, adica din banutii dati de noi.

  6. se citeste pe fata lui suferinta…cand incep sa fie “stransi cu usa” dau in palpitatii, afectiuni cardio-vasculare, diabet zaharat, accidente vasculare, incep sa se vaite ca nu mai au cu ce sa-si intretina familia, ca nu mai au bani nici de taxa de timbru…cine-a zis ca banu-i ochiu dr@kului, adevarat a grait…”gropile” acu cine le astupa?????? ca sa nu mai cadem in eleee…

LĂSAȚI UN MESAJ