Romeo Stavarache, primar al Bacaului timp de trei mandate, si-a anuntat, astazi, retragerea din administratie, dupa infrangerea suferita la alegerile de ieri, cand a iesit abia pe locul patru.

Intr-o postare publicata pe pagina sa de Facebook, Romeo Stavarache spune ca astazi s-a incheiat o etapa din viata sa:

“S-a finalizat o etapă importantă din viața mea. Astăzi, mi-am încheiat activitatea administrativă la Primăria Bacău, după o perioadă de 12 ani. Au fost ani în care am încercat să-mi fac datoria la locul de muncă, așa cum am făcut mereu, în orice domeniu în care am fost implicat, în mediul privat, administrație sau politică.

PUBLICITATE

Ceea ce am reușit să fac și ceea ce a rămas în urma mea, atât timp cât am condus administrația băcăuană, fiecare cetățean poate vedea. Cred că a sosit momentul să spun că toată lupta mea în acest domeniu a fost dusă doar pentru a încerca să dau o altă față Bacăului.

Cât am realizat din ceea ce mi-am propus să fac sau câte nu am reușit să fac, dacă am fost sau nu un bun Primar, nu pot eu să spun ci doar dumneavoastră, cetățenii acestui oraș.

Acum, la final de mandat, vreau să mulțumesc tuturor cetățenilor care m-au votat în decursul acestor ani, precum și celor care nu m-au votat. Vreau să mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat în administrație și să le transmit că, dacă am mai și greșit față de ei, am făcut-o fără intenție și că, întotdeauna, gândul meu a fost să fac bine celor care aveau nevoie de mine, ca om și ca Primar.

Le spun tuturor că voi rămâne același om în continuare, că echilibrul, demnitatea și, mai ales, credința îmi vor călăuzi pașii, la fel cum a fost dintotdeauna.

Urez noii administrații mult succes, iar tuturor băcăuanilor le urez sănătate, împliniri și numai bucurii!”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

20 COMENTARII

 1. Du-te unde a ‘ntarcat mutu iapa, sa nu mai auzim de tine, dar mai intai ia cu tine si gasca din care faci parte (Dragos Luchian, Palar-dator la prostituate si eleve, Ababei-alt fustangiu de doi lei, Barzu, directori de scoli si licee penali etc.
  Ati lucrat la limita legii si numai in interesul vostru smenari si spagari nenorociti ce sunteti.
  Ati supt din bugetul primariei bacau cat ati putut de mult, iar de noi nici ca va pasat vreodata.
  Cosmine, ai grija ce ai promis in campanie, ca pe tine nu te mai toleram asa ca pe ceilalti, ca ne-am cam saturat!

 2. cel mai bun primar pana acum. Stavarache a schimbat Bacaul si nu cred ca o facea altcineva. Acum, daca a comis infractiunile de care e acuzat, si-o ia. Daca nu, ramane primarul curat ai cu multe realizari

 3. Nu va fi lasat sa nu se tina de cuvantul dat. Are in echipa oameni mult prea seriosi ca sa se faca de ras. Vor sari imediat la gatul lui. Oamenii din Bacau vor lucruri de bun simt nu SF-uri si teorii de 2 Bani. Mult succes, domnule Necula si multa sanatata ca-i mai sfanta decat toate!!!

 4. Ai dreptate, Romik, te retragi din administratie- asa se intimpla cind te duc unii la brutarie, acolo unde te trec toate caldurile si acolo unde iti este, de fapt locul. Da, da, ai mare dreptate, imparate-luminate cu fata de pitic intoarsa la spate: ai dat o alta fata Bacaului: una de oras african. Si inca o data ai dreptate asa cum ai avut mereu… vedem foarte bine ce a ramas in urma ta: praf si pulbere. Du-te la brutarie si te coace pentru vreo citiva ani. N-o sa-ti duca lipsa nimeni, in afara hotilor din gasca ta: Lukian, Stanica Lupu, Ababei, Cenusa, Goian, Sustac, Fechet si alti ordinari care ati pus orasul pe chituci.

 5. “O alta fata a orasului”?!!??Oare nu mai stiti cum arata orasul cand l-ati preluat?Nu va e rusine,nu vedeti cum arata acum?!Strazile,stadionul,insula de agrement,curatenia generala,transportul public,sau ce altceva ati imbunatatit in oras de cand ati venit?!!!!!RUSINE DOMNULE STAVARACHE

 6. Cosmin va trb sa isi dovedeasca abilitatile de q jongla interesele partidului si ale cetatenilor, desi pentru psd cetatenii nu exista decat in pragul alegerilor. Iar despre activitate politica trb analizat si modul cum porneste la drum, de la un apartament la cate imobile va ajunge in anii de mandat, la fel ca si stavarache, el cand a aterizat la bacau era ultimul parlit din oras noroc de politica ca la facut necajit pt cateva generatii , speram ca dna va gasi si confisca tot ceea ce nu se poate justifica….o

 7. Nu a fost cel mai rau primar dl.Stavarache,raman lucruri frumoase,sa aiba parte de sanatate.Nu pot spune acelasi lucru despre precedentii.Dlui Necula tot succesul din lume, spre binele tuturor.

 8. Sa vedem ce o face si PSDul la Bacău … mare scofala nu face nici el . Pleacă Tandea , vine Mandea … Dreapta unita si cu un candidat credibil al ei , castiga la pas fără îndoială primăria . Si participarea slaba a fost in avantajul PNLului.

 9. A venit ciuma rosie votat in majoritate de comunisti si analfabeti, va mertati soarta, daca te uiti in urma acest om a lasat ceva dupa el. Cu respect Dl. Primar Stavarache

 10. Numai imbecili pe aici, care stiu doar sa vorbeasca si care nu au facut nimic in viata lor. Bun ca ati facut cale ciumei rosie si o gasca de incompetenti care nu au experienta in administratie in nimic da las are Benea si cu Hrebenciuc sa mai fure padurile, sa mai faca o cladire . O sa vedeti dupa 4 ani. Succes turma de oi.

LĂSAȚI UN MESAJ