Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău a efectuat săptămâna trecută un transport internațional al unei paciente internate în localitatea Larino din Italia până la un centru pentru persoane vârstnice din localitatea Slobozia, județul Suceava.

Pacienta, în vârstă de 53 de ani, cetățean român, a suferit în urmă cu opt ani o comoție cerebrală, fiind spitalizată de aproximativ doi ani la o clinică din localitatea Larino.

În total au fost parcurși peste 5000 de km de către echipajul autosanitarei Crucii Roșii Bacău, format din doi ambulanțieri și un asistent medical.

transport pacienta italia

Drumul a fost parcurs fără incidente, fiind finalizat cu internarea pacientei în siguranță la Căminul pentru persoane vârstnice din localitatea Slobozia.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ