CSU din Suceava – CSM Bacău 24-23 (12-11)
Sâmbătă, în penultima etapă a turului din Liga Zimbrilor, handbaliștii CSM Bacău au fost învinși în deplasare cu 24-23 de CSU Suceava. Odată cu meciul, băcăuanii au pierdut și locul 10, ocupat actualamente chiar de formația suceveană, cu care „CSMeii” au făcut rocada în clasament. CSU Suceava s-a aflat mai tot timpul la conducere, intrând la pauză cu avantaj minim: 12-11.

În partea secundă, gazdele s-au desprins la o diferență de trei lungimi (19-16, min. 46; 20-17, min. 49), însă elevii lui Eden Hairi au reușit egalarea la 20 in min. 52.
Finalul a fost unul pe muchie de cuțit. CSU Suceava a avut 23-22 în min. 59, băcăuanii au egalat la 24 cu 15 secunde înainte de ultimul fluier pentru ca atunci când mai erau doar trei secunde, Adomincăi să marcheze golul victoriei pentru gazde, care ajung astfel la a treia victorie consecutivă.

Poziționată pe locul 11 după cea de-a noua înfrângere stagională, CSM Bacău pregătesc ultimul meci din turul sezonului regulat. Astfel, joi, 6 decembrie, de la ora 17.30, „CSMeii” vor primi vizita unei alte vecine de clasament, CSM Făgăraș. La fel ca anul trecut, de Moș Nicolae va avea loc acțiunea „Cu o simplă jucărie, poți să faci o bucurie!”, spectatorii fiind invitați să vină la sală cu jucării de pluș pe care să le arunce în teren la pauza meciului cu Făgărașiul. Jucăriile urmează să fie colectate și dăruite copiilor fără posibilități, în spiritul Sarbătorilor de Iarnă.

CSM Bacău: Freiwald, Tamaș- Serhel 5 goluri, G. Cotinghiu 4, Gal 3, Anton 3, M. Cotinghiu 3, Maksimov 2, Sadovyi 1, Juverdianu 1, Bologa 1, Tărîță, Paunică, Păunescu, Drăgan, Dascălu.

Alte articole