La sediul Asociatiei ”Ridica-te si umbla” din Bucuresti, strada Mitropolit Dosoftei, va avea loc, azi 29 iunie, vernisajul expozitiei de pictura naiva a pictorului Razvan Laurentiu Lacatusu din Bacau, apreciat la multe vernisaje de pictura, prin tematica diversa si metaforele picturale expresive, cât si prin semnificatiile bogate de viata.

Intitulata INTENS, expozitia va fi deschisa în fiecare zi intre orele 10 – 20. La vernisaj va fi prezent si pictorul Ion Maric, profesorul lui Laurentiu la Scoala Populara de Arta din Bacau, cel care i-a indrumat primii pasi in arta naiva, care, impreuna cu alti invitati va prezenta publicului biografia si evolutia artistica a tânarului pictor.

Razvan Laurentiu Lacatusu este o persoana cu dizabilitati de gradul I, având tetrapareza spastica, dar cu o viziune optimista de viata si cu o cautare asidua dupa noi orizonturi artistice. Absolvent al Facultatii de Administratie Publica din cadrul Universitatii “George Bacovia” Bacau, cu master in Gestiunea Resurselor in Administratie Publica si elev al Scolii Populare de Arte si Meserii Bacau, Razvan ne provoaca, cu fiecare expozitie, la o investigatie în noi însine, pentru a urma exemplul lui în a exprima frumos si sincer trairile persoanelor cu dizabilitati. Expozitia ramâne deschisa pâna pe 1 iulie 2015.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ