O turistă franțuzoaică, văzând un bărbat care scotocea prin pubele la New York, a dat curs inimii sale bune și i-a oferit pizza ei fără să realizeze că ‘cerșetorul’ era de fapt actorul american Richard Gere în plină turnare a unui film, potrivit AFP, care citează presa locală.

Karine Valnais Gombeau, o pariziancă de 42 de ani, se afla în apropiere de gara Grand Central din Manhattan, când l-a văzut pe bărbat, cu o bonetă înfundată peste urechi, căutând prin pubele, a relatat duminică cotidianul New York Post.

Ea tocmai ieșea dintr-o pizzerie împreună cu soțul și cu fiul lor de 15 ani și i-a oferit ‘cerșetorului’ ceea ce rămăsese din pizza lor pantagruelică.

Deși surprins, Richard Gere (64 de ani) nici măcar nu a clipit, ci doar a întrebat-o ce se află în punga pe care ea i-o întindea.

‘Am încercat să-i explic în engleză, dar mi-a ieșit pe jumătate în franceză. I-am spus că sunt dezolată, dar pizza este rece’, a povestit ea ulterior cotidianului. ‘El mi-a răspuns: ?Mulțumesc mult, Dumnezeu să vă binecuvânteze !”

Tânăra femeie a plecat fără să știe cui îi dăduse ea pizza, participând fără voia ei la turnarea unui nou film cu Richard Gere, ‘Time out of Mind’.A descoperit însă aceasta după două zile, când New York Post i-a publicat fotografia.

‘A fost ceva de poveste, este incredibil că așa ceva ți se poate întâmpla !’, a declarat ea, adăugând: ‘Cred că el este foarte frumos, chiar la vârsta pe care o are’.