Richard Clayderman concerteaza pentru prima data in Bacau, pe 6 martie, la ora 19.30, la Teatrul de Vara. Spectacolul “Ballade pour Elle” este dedicat doamnelor si domnisoarelor cu ocazia Zilei Femeii. Evenimentul va marca si o premiera mondiala: Richard Clayderman si Gheorghe Zamfir impreuna pe aceeasi scena.

Evenimentul face parte din programul național-cultural “Artă contra Drog 2016”, un proiect inițiat de Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film “Dracula” și CIADO România, Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului, președinte academician Constantin Bălăceanu Stolnici.

Prin acest program, organizatorii informează publicul asupra riscului consumului de droguri și ofera o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, invitând spectatorii să consume artă.

PUBLICITATE

Concertul face deschide turneul în România al artistului, care va mai concerta pe 7 martie la Sala Sporturilor din Brașov, pe 8 martie la Sala Polivalentă din Craiova și pe 9 martie la Sala Palatului din București.

În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: 100 lei – categoria a II-a, 200 lei – categoria I, 300 lei – categoria VIP.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ