In fata Caminului Cultural Mânastirea Casin s-au adunat, joi, câteva zeci de locuitori care voiau sa discute cu primarul Gabriel Apreotesei problemele arzatoare ale comunei, mai exact sa-i puna niste intrebari privind banii “ingropati” in investitii neterminate.

“Jos coruptia in Mânastirea Casin” este deviza afisata pe facebook de tinerii care au organizat intâlnirea.

“Suntem un grup civic, nu suntem simpatizanti ai unui partid politic, asa cum am fost acuzati. L-am invitat pe domnul primar la intâlnire ca sa discutam despre problemele mari ale comunei. Intâi ne-a refuzat, apoi a venit la Caminul Cultural, dar raspunsurile pe care ni le-a dat au fost evazive”, afirma Oana Duhu, unul dintre liderii grupului.

PUBLICITATE

Tinerii au vrut sa stie cât a costat podul construit peste Apa Casin, cât costa cele 180 de containere din comuna, cum s-a realizat concursul pentru postul de administrator al firmei de salubrizare si de ce nu a fost terminata investitia in reteaua de alimentare cu apa potabila.

“Banii au venit toti, cel putin asa ne-a spus domnul primar, dar lucrarea este executata doar 30 la suta. Peste 25 de miliarde de lei vechi s-au cheltuit dar noi nu avem apa, nu avem tevi la poarta, iar puturile sunt pline cu noroi”, arata Oana Duhu.

Primarul a explicat ca nu le poate da informatii exacte pe loc si i-a rugat sa puna intrebarile in scris, ceea ce grupul civic va face.

“Vom depune luni un memoriu, cu intrebari clare, aceleasi pe care le-am pus la intâlnirea de la Caminul Cultural, apoi vom astepta raspunsul”, a precizat Oana Duhu.

In ciuda incercarilor noastre, primarul comunei nu a putut fi contactat pentru a-si expune punctul de vedere.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ