La inceput a stârnit stupoare: “De unde si pâna unde?”. Apoi a produs o unda de curiozitate: “Oare ce va fi in numarul pe septembrie?”. A trecut septembrie, la fel si octombrie, au cazut, pâna la ultima, frunzele toamnei, iar in cele din urma s-a dus si 2012. Revista insa a ramas. Adunând, numar de numar, rezultate, idei, proiecte si performante.

revista arena sportTotul, intr-o prezentare grafica smechera. Quality. Si uite asa a trecut un an batut pe muchie cu “Arena”, singura revista de profil finantata de catre un club sportiv din judetul Bacau: ACS Arena 2011. La taierea motului, “taticul” publicatiei, cunoscutul artist plastic Victor Eugen Mihai a dat timpul inapoi cu 12 numere: “Am fost foarte increzator in viabilitatea acestui proiect. Vara trecuta i l-am prezentat Marioarei Radu, presedintele ACS Arena 2011, care si-a dat imediat OK si…am trecut la treaba”.

Caricaturist de anvergura internationala, VEM ne asigura ca “Arena” nu va fi niciodata o…”caricatura de revista”, iar colectia ii da, pâna acum, dreptate. “Prin mediatizarea realizarilor sportivilor de la ACS Arena 2011 se doreste o apropiere mai mare fata de cei care iubesc sportul si atragerea bacauanilor catre acest recomand. Este un proiect pe care il recomand si altor cluburi cu traditii mai vechi in sportul bacauan de performanta”, spune VEM.

In numarul inaugural al “Arenei”, editat in august 2012, Marioara Radu privea dincolo de ani: “Arena 2011 va avea sportivi la Jocurile Olimpice din 2020”. N-ar fi deloc rau sa citim despre succesul lor la Olimpiada chiar in “Arena”. Mai ales ca, fix in 2020, publicatia bacauana va ajunge sa sarbatoreasca numarul 100. Viata lunga si cât mai multi campioni!


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ