Campania Donează și Salvează s-a încheiat. Peste 100 de donatori de sânge în plus într-o săptămână

După succesul înregistrat anul trecut, campania „Speranță pentru viață! Donează sânge!” revine de Valentine’s Day cu ediția a II-a.

Campania de donare de sânge, organizată de Asociația Bronx People în colaborare cu Auchan Bacău și Centrul de Transfuzii Bacău, se va derula după următorul program: joi, 14 februarie, între orele 7.30-12.30, la Centrul Județean De Transfuzie Sanguină Bacău, pe 15 februarie, între orele 7.30-12.30, la Centrul Județean De Transfuzie Sanguină Bacău și între orele 11.00-16.00, la Auchan, și pe 16 februarie, între orele 9.00-13.00, la Auchan.

Noutatea de anul acesta este că această campanie se extinde la nivel național, pe lângă Bacău fiind implicate județele Cluj, Brașov, Dolj, Sibiu, Mureș, Argeș, Prahova, Suceava și municipiul București.

„În această ediție suntem susținuți de Raed Arafat și așteptăm peste 200 de donatori numai în Bacău. Ne dorim ca toți oamenii să înțeleagă faptul că a fi donator nu reprezintă un risc pentru sănătatea lor, că putem să îi ajutăm pe cei suferinzi informându-ne și implicându-ne, că toți merită șansa de a trăi, indiferent de situația lor materială”, a declarat Daniel Zodian, președintele Asociației Bronx People, inițiatorul acestei campanii.

Alte articole