Atmosferă românească, de mare sarbatoare. Așa a arătat ieri restaurantul „Podul cu Lanțuri” care a găzduit Revelionul Artiștilor. Evenimentul a debutat cu o primă parte care constituie o emisiune de televiziune, care a fost înregistrată și va fi difuzată, cel mai probabil, la sfârșitul acestei săptămâni la Etno Tv.

Revelionul Artiștilor a fost organizat de interpreta de muzică populară Maria Șalaru, cea care a și prezentat evenimentul pentru Etno Tv împreună cu actorul Bogdan Matei. În program au evoluat Anton Achiței, Constantin Bahrin, Lucia și Oleg Sacaliuc, grupurile „Floricelele” și Boboceii, Ansamblul „Ca la Noi” și mulți alții, artiști care au muncit la trecerea dintre ani.

„Pentru că artiștii nu prea petrec în noaptea de Revelion pentru că ei au menirea să-i facă pe alții să se simtă bine, organizez acest eveniment pentru ei. Avem și invitați în public, evenimentul fiind deschis tuturor doritorilor în limita locurilor existente, cererea fiind foarte mare”, a precizat Maria Șalaru, organizatoarea Revelionului Artiștilor din Bacău.

După încheierea segmentului dedicat televiziunii, petrecerea a continuat până târziu în noapte.

Alte articole