Proaspăt promovată în Liga a III-a la fotbal, CSM Bacău a sunat goarna ieri, pe stadionul „Letea”. La primul antrenament condus de noul director tehnic Giani Florian si de „principalul” Gheorghe Penoff au fost prezente si o serie de noutăți: portarul Teo Câmpeanu (ex Ceahlăul) și jucătorii de câmp Cezar Strat (Ceahlăul), Alex Belecciu (Curița), George Timofte (CSM Moinesti), Gelu Grigoraș (Vaslui) și Ștefan Corjan (CSM Pașcani). Un singur absent de la reunire: Preda.

Băcăuanilor li se vor alătura, de joi, Nicodim, iar de la începutul săptămânii viitoare, Rareș Enea. „Noi mai avem în vizor si alți jucători. Așteptăm un raspuns si de la Bogdan Lupu și sperăm să configurăm un lot competitiv”, a declarat directorul tehnic Giani Florian.

Săptămâna aceasta, „CSMeii” vor susține și primele doua amicale: joi, contra Aerostarului (probabil pe „Aerostar) și sâmbătă la Husi, cu gazdele de la Hușana. Pe 27 și 31 iulie este programată o „dublă” (deplasare- acasă) cu CSM Focșani, iar pe 2 august va avea loc un test cu Unirea Slobozia, pe teren propriu.