Vineri, 8 februarie la ora 16.00 are loc o proiecție de scurmetraje făcute de adolescenți în cadrul festivalului de film Super. Evenimentul va avea loc în Biblioteca Județeană “C. Sturdza” și se așteaptă a fi o activitate provocatoare. Intrarea este liberă.

Super este un festival de filme făcute de adolescenți care anual premiază cele mai bune scurtmetraje înscrise. Adolescenți din țară și din străinătate sunt așteptați și anul acesta să se înscrie până pe data de 1 martie. Mai multe detalii despre înscrieri găsiți pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Superadolescentii/ sau pe site-ul: superfestival.ro

Proiecția din data de 8 februarie va conține 10 scurtmetraje câștigătoare din Ediția Super 2018. Câteva dintre acestea ilustrează probleme cu care se confruntă adolescenții în viața de zi cu zi.

Teme precum singurătatea și cum să cooperezi cu aceasta, emigrația, dependența de tehnologie și consecințele acesteia vor fi expuse pe ecran în forma artei cinematografice.

Cele doua ambasadoare Super, Ilieș Sanda (clasa a 11-a) și Solomon Miruna (clasa a 9-a) vă invită la Retrospectiva în număr cât mai mare.

Pentru mai multe detalii puteți verifica evenimentul de pe Facebook: https://www.facebook.com/events/2255341401387171/ sau puteți contacta una dintre ambasadoare.

Alte articole