18 mai 2024
ActualitateRetroparada Primăverii 2024: Bacăul își deschide porțile pasiunii pentru mașinile istorice

Retroparada Primăverii 2024: Bacăul își deschide porțile pasiunii pentru mașinile istorice

Într-o inițiativă plină de farmec și pasiune pentru mașinile clasice, Retromobil Club România, filiala Bacău, invită pasionații și curioșii la un eveniment de excepție. Duminică, 21 aprilie, orașul Bacău găzduiește Retroparada Primăverii 2024, unde vehiculele istorice vor fi în centrul atenției.

Evenimentul va avea loc în fața Palatului Administrativ, acolo unde Consiliul și Prefectura Bacău își deschid porțile pentru o călătorie în timp printre mașini de epocă. Între orele 09:00 și 14:00, participanții vor avea ocazia să admire o varietate de vehicule antice, fiecare cu povestea sa unică.

Organizatorii încurajează participanții să aducă cu ei și cei mici, pentru a împărtăși bucuria și fascinația pentru mașinile clasice. Este o oportunitate minunată pentru întreaga familie să se bucure de frumusețea și eleganța mașinilor de altădată.Așadar, în data de 21 aprilie, sunteți invitați să vă alăturați Retroparadei Primăverii 2024 din Bacău și să vă bucurați de o experiență memorabilă în universul mașinilor istorice.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri