În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii de investigaţii criminale ai municipiului Oneşti, s-a stabilit că tâlhăria din noaptea de 01/02.09.2014, în care o femeie din localitate a fost deposedată prin violenţă de suma de 50 lei, precum şi infracţiunea de furt din noaptea de 22/23.08.2014, când unui bărbat din Oneşti i-au fost sustrase documentele maşinii, un portmoneu cu acte de identitate şi suma de 1100 lei din torpedoul autoturismului parcat în garaj, ar fi fost comise de doi tineri, de 20, respectiv 19 ani, ambii din comuna Gura Văii, judeţul Bacău.

Cu ocazia cercetărilor, s-a mai stabilit că tânărul de 20 de ani ar mai fi comis o infracţiune constând în furtul unei cantităţi de 200 kg nuci, în noaptea de 17/18.10.2014, dintr-o dependinţă situată pe proprietatea unei persoane vătămate din Oneşti. La această din urmă infracţiune, cel în cauză ar fi fost ajutat de un alt individ, de 20 de ani, tot din comuna Gura Văii, care în prezent se sustrage urmăririi penale.

Extinzându-se cercetările, poliţiştii oneşteni, împreună cu lucrătorii Secţiei 10 Poliţie Rurală Ştefan cel Mare, au stabilit că aceiaşi bănuiţi ar mai fi comis şi alte două infracţiuni de furt calificat din două societăţi comerciale din comuna Gura Văii, judeţul Bacău, în noaptea de 07/08.02.2015, respectiv în noaptea de 17/18.05.2014

PUBLICITATE

Faţă de tânărul de 19 ani s-a dispus măsura reţinerii pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propunere de arestare preventivă.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ