Un băcăuan de 55 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este bănuit de săvârșirea a 7 infracțiuni de furt comise în perioada decembrie 2015-februarie a.c.

La data de 02 februarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Bacău au depistat şi condus la sediul subunităţii, în vederea cercetărilor, un bărbat de 55 de ani din Bacău, bănuit de săvârșirea a 7 infracțiuni de furt.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că bărbatul în cauză, în perioada decembrie 2015 – februarie 2016, pe timpul de funcționare al unor unități din Bacău, profitând de neatenția angajaților ar fi sustras articole cosmetice, produse alimentare și farmaceutice și 6 telefone mobile aparținând unor angajați sau persoane care se aflau în incinta unităților respective.

PUBLICITATE

Faţă de bărbatul în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ