La data de 12 ianuarie a.c., în urma investigațiilor efectuate polițiștii Secției 1 Poliție Bacău au depistat un bărbat de 33 de ani, din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Polițiștii au stabilit din cercetări că la data de 16 decembrie 2015, în jurul orelor 16.00, în timp ce se afla în staţia de alimentare cu carburanți din municipiul Bacău, pe fondul unei neînțelegeri spontane cu un bărbat de 55 de ani, bărbatul de 33 de ani i-ar fi aplicat acestuia mai multe lovituri, în prezenţa unui număr mare de persoane, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Față de bănuitul de 33 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacau, cu propunere de dispunere a măsurii controlului judiciar.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Dar pe camerele din Peco ce vazui maica? Din 16 decemdrie 2015 si pana azi avea timp sa mineze toata Politia daca ar fi vrut. Vrednici politisti in Bacau-la rutiera- poate!!

LĂSAȚI UN MESAJ