Polițiștii au depistat un bărbat bănuit că ar fi sustras aparatură electronică, dintr-un apartament din Bacău. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 37 de ani, din Bacău, cu privire la faptul că în perioada 04 – 05 ianuarie a.c., persoane necunoscute au sustras bunuridintr-un apartament nelocuit din municipiu Bacău.

În urma investigațiilor efectuate în baza sesizării polițiștii au depistat un bărbat de 31 de ani, din Bacău, bănuit de comiterea faptei.

Din cercetări a rezultat că acesta, în perioada 04-05 ianuarie a.c., ar fi pătruns prin efracție în apartamentul persoanei vătămate și ar fi sustras aparatură electronică în valoare de aproximativ 20 000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporţie de 95%.

Faţă de bărbatul de 31 de ani a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ