La data de 12 mai a.c., Secţia 2 Poliţie Bacău a fost sesizată de o persoană de sex feminin, de 26 de ani, despre faptul că la locul său de muncă, s-a prezentat un bărbat de 34 de ani, deşi împotriva acestuia Judecătoria Bacău a emis un ordin de restricţie.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat bărbatul în cauză, pe care l-au condus la sediul Secţiei 2 Poliţie Bacău, pentru verificări.

S-a stabilit astfel că în luna decembrie 2015, bărbatul de 34 de ani a agresat persoana vătămată de 26 de ani, iar ulterior şi-a însuşit din poşeta acesteia o sumă de bani. Totodată din verificări a rezultat că în luna martie a.c., în cadrul unei convorniri telefonice, a amenințat persoana vătămată, iar în luna aprilie s-a apropiat de aceasta la o distanță mai mică de 30 de metri.

PUBLICITATE

Față de bărbatul de 34 de ani polițiștii au luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ