La reuniunea responsabililor cu securitatea aeriana au participat si oficiali bacauani

Orasul Slanic Moldova gazduieste, zilele acestea, un eveniment organizat de Asociatia Aeroporturilor din România, sub coordonarea Autoritatii Aeronautice Civile Române, in colaborare cu Aeroportul International „George Enescu” Bacau.

E vorba despre a IX-a editie a „Reuniunii Responsabililor de Securitate Aeronautica ai Aeroporturilor din România”, care se desfasoara in intervalul 25 – 28 octombrie. La deschiderea intâlnirii din Slanic Moldova au participat Ionel Floroiu, vicepresedintele Consiliului Judetean Bacau, Gheorghe Baciu, primarul orasului, Remus Muresan, auditor de securitate si reprezentant al Autoritatii Aeronautice Civile Române, responsabili de securitate aeronautica ai aeroporturilor membre din România si reprezentanti ai Administratiei Române a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA).

Reuniunea si-a propus dezbaterea unor subiecte de interes actual in acest segment de activitate al securitatii aeroportuare. Astfel, pe parcursul lucrarilor vor fi analizate premisele de creare a unui format cadru, mai precis „doua documente de importanta majora pentru aeroporturi”, respectiv „Planul de Securitate Aeroportuara” si „Planul de Management al Situatiilor de Criza”, arata Oana Chelaru, presedinte executiv al Regiei Autonome Aeroportul International Bacau si vicepresedinte al Asociatiei Aeroporturilor din România.

PUBLICITATE

“Ne dorim si pe viitor ca astfel de evenimente, deosebit de importante pentru un sector de activitate atât de mediatizat cum este cel aeroportuar, sa se desfasoare in judetul Bacau”, a mai declarat Oana Chelaru

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ