Mai multi consilieri locali onesteni si-au prelungit vacanta sarbatorilor de iarna astfel ca, desi au fost chemati la o sedinta a Consiliului Local in ziua de 7 ianuarie, la aceasta au ajuns mai putin de jumatate din numarul alesilor locali.

Absenta lor a fost „motivata” de faptul ca nu se aflau in localitate, fiind in diverse zone ale tarii sau chiar in strainatate! Aproape „in totalitate” au lipsit consilierii de la PSD dar s-au inregistrat absente si in rândul consilierilor locali de la UNPR si PNL.

Pe ordinea de zi a sedintei ce nu s-a putut tine, s-a aflat proiectul de hotarâre privind aprobarea acoperirii definitive din excedentul bugetului local al municipiului Onesti a deficitului din sectiunea de dezvoltare. 

PUBLICITATE

In conditiile in care nu s-a intrunit cvorumul pentru desfasurarea sedintei, aceasta a fost amânata pentru azi, de la ora 14, când se va dezbate si alocarea unei finantari pentru organizarea  unui spectacol pentru onesteni cu prilejul sarbatoririi Unirii Principatelor Române, la 24 ianuarie.

Mentionam ca cei mai indignati de situatia intâmplata chiar la inceput de an la Consiliul Local Onesti au fost Alexandru Cristea, viceprimarul cu atributii de primar, care a fost si initiatorul proiectului de hotarâre de pe ordinea de zi, Nicolae Gnatiuc (consilier local cu atributii de viceprimar) dar si Daniel Spânu, secretarul municipiului Onesti.  


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ