Consiliul Județean al Elevilor Bacău organizează în perioada 7-8 ianuarie 2016 Adunarea Generală Extraordinară a Consiliului Județean al Elevilor Bacău.

Atelierele și trainingurile, cât și sesiunile de team-building se vor desfășura la Colegiul Național de Telecomunicații “Nicolae Vasilescu Karpen”.

La acest proiect vor fi prezenți membrii Biroului Executiv al Consiliului Județean al Elevilor, președinții și o parte din membrii Biroului Executiv al Consiliilor Școlare ale Elevilor.

După sesiunele de team-building și intercunoaștere ținute de către Asociația Generației de Azi și Asociația “Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă”, reprezentanții elevilor vor înțelege mai bine ce înseamnă Consiliul Elevilor, cum trebuie să își reprezinte cu succes colegii ce i-au ales și nu în ultimul rând, vor face planul de acțiune pentru anul 2016.

Consiliul Județean al Elevilor Bacău mulțumește sponsorilor Grafit Invest și Asociația “Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă” pentru spijinul dat în organizarea Adunării Generale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

    • Aceasta Adunare Generala nu se va desfășura la fel ca cele ordinare. Va cuprinde si o serie de training-uri susținute de acele asociatii si vom realiza planul de acțiune pe 2016. Aceste informații erau existente mai sus!

LĂSAȚI UN MESAJ