Reprezentanta Registrului Auto Român din Bacau (RAR) se muta in casa noua si totodata devine cea mai moderna reprezentanta din regiune. Asadar, daca pâna vinerea trecuta, clientii RAR trebuiau sa mearga la sediul din Calea Republicii 207, de luni, 30 septembrie, se vor prezenta la noul sediu, situat la adresa Dr. Alexandru Safran, nr. 57 (fosta Cale Onesti, intersectia cu Sarata).

Inaugurarea oficiala a avut loc vineri, 27 septembrie, in prezenta prefectului Claudiu Serban, a presedintelui Consiliului Judetean, Dragos Benea, primarului Romeo Stavarache, deputatului bacauan Lucian Sova, comisarului sef Vasile Oprisan, seful IJP Bacau, generalului Mihai Simionescu, seful ISU, si altor personalitati locale.

Gazde la taierea panglicii au fost directorul general RAR, George-Adrian Dinca, seful Reprezentantei RAR Bacau, Dorin Vieriu, precum si o multime de angajati ai RAR. Un sobor de preoti, in frunte cu parintele Ioan Plescau, a oficiat slujba de sfintire. In cuvântarea sa, prefectul Serban a spus ca spera sa nu mai existe disfunctii in activitatea RAR, iar deputatul Sova, precum si primarul Stavarache au subliniat ca lucrarea este un semn de respect fata de cetateni si este menita unui confort sporit pentru cei care i-au ales.

Noul sediu RAR are trei benzi pe flux, cu trei intrari si trei iesiri, ceea ce inseamna mai multe lucrari efectuate simultan si, implicit, reducerea timpilor de asteptare. De altfel, sefii RAR si-au exprimat dorinta ca, in primul rând, asteptarea sa fie mai scurta, intrucât aceasta era cea mai mare nemultumire a clientilor.

“Suntem bucurosi ca putem oferi conditii mult mai bune clientilor nostri. Speram ca aceasta importanta investitie, pentru realizarea careia au luptat cei mai importanti factori de decizie din municipiul Bacau, sa aduca un standard de calitate mult sporit activitatii pe care o desfasuram. In primul rând, speram ca timpii de asteptare pentru clienti, in urma programarilor, sa fie redusi considerabil. Se lucreaza in conditii foarte moderne si acum exista toate conditiile unei activitati la cele mai inalte standarde” – a declarat Dorin Vieriu, seful Reprezentantei Bacau a Registrului Auto Român.

“Aceasta investitie a inceput in anul 2008, odata cu achizitia terenului, când la putere erau liberalii. Constructia a inceput anul trecut si a fost finalizata acum, asadar intr-o perioada in care tot liberalii sunt la putere. Pentru realizarea investitiei s-au depus eforturi importante si vreau sa le multumesc factorilor de decizie locali si de la nivel central, ministrilor care au inteles importanta investitiei si au ajutat la alocarea fondurilor necesare, adica aproape 1,5 milioane de euro” – a declarat Romeo Stavarache, primarul municipiului Bacau.