Automobile Bavaria Group a deschis prima reprezentanta BMW din Bacau, un nou showroom pentru vânzarile de automobile rulate si îsi extinde aria de operatiuni de service pentru marca BMW în zona Moldovei.

Automobile Bavaria Group, cea mai mare retea de dealeri BMW din Europa Centrala si de Est, care detine 11 dealeri BMW, trei centre MINI de service si singurul service Rolls-Royce din sud-estul Europei, a deschis o noua locatie BMW în zona Moldovei, în orasul Bacau. Automobile Bavaria Group îsi continua astfel extinderea operatiunilor pentru a oferi servicii premium clientilor BMW din toate regiunile tarii.

„Obiectivul nostru pentru locatia din Bacau este ca aceasta sa devina o referinta pentru întreaga zona a Moldovei, la nivelul dealer-ilor din segmentul premium, prin calitatea, varietatea si caracterul inovator al produselor si serviciilor oferite clientilor, atât din punct de vedere al serviciilor de vânzare, cât si de post-vânzare”, a declarat Olavy-Theodor Pecou, Group After-Sales Director, Automobile Bavaria Group.

PUBLICITATE

Noua reprezentanta BMW din Bacau, cea de-a 12-a din reteaua de dealeri BMW Automobile Bavaria Group, este situata în apropierea orasului, pe raza comunei Nicolae Balcescu, DN2, Km 278-300. Deschiderea oficiala este marcata printr-un eveniment de tip „Porti Deschise” în perioada 24 – 26 martie si include o prezentare completa a serviciilor post-vânzare, a showroom-ului de vânzari automobile rulate, a ofertelor promotionale ale momentului oferite clientilor si sesiuni de test drive cu toate modele BMW disponibile. Noul service BMW din Bacau ofera o gama larga de servicii: verificare si întretinere auto, reparatii mecanice si electrice, reparatii de avarii minore si îngrijire, tinichigerie si vopsitorie, vânzari de piese de origine BMW, service mobil BMW, vehicule de înlocuire si hotel de anvelope. Service-ul BMW Bacau este echipat cu trei posturi pentru mecanica, un post de diagnoza computerizata, un post geometrie roti computerizata, un post de pregatire vopsitorie, un post de tinichigerie si o cabina pentru vopsitorie.

Echipa BMW Service Bacau este formata din specialisti experimentati si include consilieri specializati pentru fiecare tip de activitate: mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, piese si accesorii.
Prin intermediul showroom-ului de vânzari de automobile rulate BMW – BavariaUsedCars.com clientii BMW si MINI vor beneficia de cele mai bune oferte selectate din cadrul retelei Automobile Bavaria Group, automobile cu garantie de pâna la 24 luni inclusa pentru marcile mentionate.

„Pe parcursul anului 2016 Automobile Bavaria Group îsi va extinde, în continuare, reteaua de dealeri, dar si portofoliul de produse si servicii oferite clientilor din toate regiunile tarii. Lansarea activitatii în zona orasului Bacau ilustreaza perfect aceasta strategie.”
Milos Vujanovic, Vicepresedinte Automobile Bavaria Group

Obiective pentru 2016

Un Centru pentru Relatii Clienti Integrat a fost format la începutul acestui an, pentru a masura cât mai bine nivelul de satisfactie al clientilor nostri, a identifica si anticipa nevoile lor, dar si pentru a le oferi o gama completa de servicii. Prin intermediul acestui centru, clientii Automobile Bavaria Group primesc, de asemenea, consultanta specializata pentru situatii complexe, daune auto sau alte subiecte de interes. Automobile Bavaria Group a obtinut unul dintre cei mai buni indici de satisfactie a clientilor BMW din aceasta parte a Europei.

Acest rezultat confirma impactul pozitiv al tuturor schimbarilor implementate în cadrul retelei de dealeri, orientate catre cresterea gradului de satisfactie a clientilor nostri. În 2016, Automobile Bavaria Group estimeaza o crestere de minimum 10% a vânzarilor si serviciilor, precum si o crestere substantiala a vânzarilor de automobile rulate si a cifrei de afaceri consolidata.

Despre Automobile Bavaria

Automobile Bavaria Bacau activeaza sub umbrela MHS Holding, entitate formata din trei grupuri mari de companii, care realizeaza împreuna o cifra de afaceri anuala de 310 milioane euro si ofera locuri de munca pentru 1000 de oameni.
Automobile Bavaria Group România detine 12 dealeri BMW si un service Rolls-Royce. Este cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrala si de Sud-Est. Asigura locuri de munca pentru 450 de angajati si are o cifra anuala de afaceri de 94 milioane Euro.

Automobile Bavaria Group este singurul Centru de Competenta pentru Vânzari Speciale BMW din România, având exclusivitate în furnizarea de automobile speciale BMW pentru autoritati si misiuni diplomatice.

Automobile Bavaria Group este singurul dealer BMW M în România, reprezentând cu mândrie “cea mai puternica litera din lume”.
Începând cu 2015 Automobile Bavaria Group a devenit primul dealer autorizat BMW i în România, fapt ce marcheaza o noua directie de dezvoltare pentru afacerile companiei. Un service autorizat complet echipat pentru masini electrice a fost inaugurat la sediul din Baneasa.

MHS Truck & Bus Group România este importatorul general MAN în România. Detine opt centre proprii de competenta pentru vehicule comerciale MAN. Este cel mai mare si mai performant importator MAN din Europa Centrala si de Sud-Est. Asigura locuri de munca pentru 355 de angajati si are o cifra anuala de afaceri de 104 milioane Euro.
Schmidt Gruppe Deutschland detine cinci dealeri BMW si un dealership Rolls-Royce în sudul Germaniei. Asigura locuri de munca pentru 200 de angajati si are o cifra anuala de afaceri de 109 milioane Euro.

[wonderplugin_gallery id=”472″]

Intre 24 si 26 martie, bacauanii pot face un drive-test cu una dintre masinile firmei.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

  1. Chiar e bine ca avem o reprezentanta BMW la Bacau, noi locuri de munca si bineinteles mult mai usor pentru persoanele care detin un BMW.
    Spun ca vor comercializa masini rulate ceea ce e bine!

  2. @ edy Bai cocalarule, nu mai vorbi de Iasi ori Brasov, ca habar n-ai pe unde sunt . Zi , mai bine, ca voi “astia cu bmw” ( corect se scrie BMW , daca nu stiai ) cumparati cate 2 kile de motorina /zi si va frasuiti prin targ , ca sa crape de pofta pirandele nemaritate, dupa care va pititi tigaile luate la mana a saptea in garajele facute din placaj . Hai siktir !!

LĂSAȚI UN MESAJ