Divizionara C bacauana Aerostar a intrat in linia dreapta a pregatirilor pentru primul meci oficial al sezonului: cel de miercuri, de pe terenul nou-promovatei Atletico Vaslui, din faza a treia a Cupei României.

La finalul saptamânii trecute, “aviatorii” au facut doua repetitii pentru jocul de Cupa. Astfel, vineri, au jucat la Roman, fiind invinsi cu 4-2 de Petrotub, pentru ca sâmbata sa treaca de Sport Club 2 (Mesagerul) cu 1-0. In jocul de la Roman, pentru Aerostar au marcat Matei si Ichim (din 11 m), in timp ce amicalul de sâmbata a fost decis de reusita lui Ramon Gheorghe.

“Am impartit lotul in doua pentru ca toata lumea sa joace suficiente minute. Ne intereseaza foarte mult meciul de Cupa cu Atletico Vaslui, chiar daca suferim inca la capitolul prospetime in conditiile in care ne aflam in plin stagiu de pregatire”, a declarat antrenorul Aerostarului, Giani Florian.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ