Administratiile fiscale judetene nu se desfiinteaza in urma reorganizarii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala. Anuntul este facut in contextul regionalizarii, insa ANAF nu renunta nici la actualele sedii si nici la functiile suport pentru contribuabili.

Tot ANAF mai mentioneaza ca atributiile directiilor generale regionale vor fi de coordonare a administratiilor fiscale judetene, preluând doar functiile suport necesare desfasurarii activitatii administratiilor fiscale judetene.

Bacaul are cinci administratii locale in intreg judetul – in Bacau, Moinesti, Buhusi, Onesti si Podu Turcului. Restructurarea ANAF reprezinta o preconditie pentru implementarea “Proiectului de modernizare a administratiei fiscale”, proiect pentru care s-a semnat un acord de imprumut cu Banca Mondiala in valoare de 70 de milioane de euro.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ