E oficial! Relu Damian a fost numit in functia de presedinte executiv la FCM Bacau, in sedinta de ieri a Comitetului Director al clubului agalben-albastru”. Decizia intra in vigoare de la 1 august.

Prima conferinta

Imediat dupa incheierea sedintei de Comitet Director, la sediul FCM Bacau a fost convocata o conferinta de presa in noua formula de conducere. Relu Damian, noul presedinte executiv, a aparut incadrat de Marius Capusa (vice-presedinte pe linie sportiva si presedinte al Comitetului Director) si Flaviu Pop (fostul presedinte, revenit la statutul de vice-presedinte pe probleme administrative). aEu voi conta pe echipa existenta la FCM Bacau. Voi incerca sa aduc si o parte noua si sa valorific experienta pe care am capatat-o. Impreuna vrem sa revigoram fotbalul bacauan si sa readucem publicul pe stadion”, a subliniat Relu Damian.

Teluri inalte

Pe termen scurt, obiectivul FCM-ului este un campionat lipsit de griji: aPentru primul an trebuie sa ne consolidam lotul si sa nu mai avem emotii la retrogradare. Sunt convins ca actuala echipa are valoare de prima jumatate a clasamentului. Locul pe care ne vom situa depinde de cum vom munci cu totii. Sper sa fim cat mai sus”. In continuare, aimi doresc sa putem fixa un obiectiv mai clar, dar asta depinde de posibilitatile de care vom dispune. Varianta optimista ar fi promovarea, pe cand cea pesimista inseamna tot clasarea in prima jumatate. Important este ca ne dorim ca Bacaul sa fie reprezentat in Liga I si cred ca vom reusi sa indeplinim acest obiectiv, daca vom fi sprijiniti”.

Posibile noutati

Pana la startul noului sezon exista posibilitatea ca in lotul agalben-albastru” sa apara cateva nume noi. aIn functie de cerintele antrenorului vom incerca sa completam echipa. Suntem in discutii cu unii jucatori de la formatii din prima liga, dar ramane de vazut cum se vor finaliza tratativele”, a spus Relu Damian. Un lucru este clar: aNu vom face transferuri doar de dragul de a le face. Cei care vor veni trebuie sa fie peste nivelul celor actuali. Altfel, preferam sa avem rabdare si sa crestem jucatori din pepiniera proprie”.

Spectacol pentru public

aStim cu totii ca ne asteapta un campionat greu. Fiecare jucator va avea sansa lui. Noi ii vom ajuta si speram sa fie bine”, a spus si avicele” Marius Capusa. aAstept o alta atitudine din partea echipei. Cu un joc spectaculos si rezultate bune vom atrage spectatori in tribune. Imi amintesc cu placere de vremurile in care stadionul era plin si FCM castiga in fata echipelor mari. Cred ca ne dorim cu totii sa vedem din nou in Bacau meciuri si victorii cu Steaua sau Dinamo”, a punctat Relu Damian, concluzionand: aVrem sa facem performanta”.Scris de Dana Popa