Bacaul ramâne fara singurul sau sportiv calificat la Olimpiada de la Rio 2016

Sportul bacauan a primit o noua lovitura. De data aceasta, direct in barbie: boxerul Mihai Nistor a spus “adio” Bacaului! Si i-a intors spatele lui Relu Auras, antrenorul care l-a calificat la Olimpiada de la Rio si l-a scos campion mondial APB in 2015!!

“E cea mai grea lovitura pe care am primit-o in intreaga mea cariera sportiva”, a declarat Auras pentru “Desteptarea”: “Nu ma asteptam la un asemenea gest din partea omului care spunea despre mine ca ii sunt ca un tata si ca, daca nu ar fi ajuns sub comanda mea, s-ar fi lasat de box”.

PUBLICITATE

Despartirea isi are germenii in nemultumirile financiare manifestate de Nistor inca de la finalul anului trecut. “M-am saturat sa fac doar munca in folosul comunitatii. Ce a facut Bacaul pentru mine?”, s-a revoltat sportivul legitimat la CS Stiinta Municipal.

“Bacaul s-a achitat intrutotul fata de Mihai Nistor. Bun, dupa ce a luat titlul mondial, pretentiile boxerului au crescut. Printre altele, a cerut o casa, insa cred ca si asta se putea rezolva. Conducerea Primariei isi manifestase toata disponibilitatea”, sustine Auras, care adauga : “Pe Nistor l-au spalat pe creier aia din Bucuresti. I s-a promis marea cu sarea doar pentru a fi luat de aici”.

Antrenorul bacauan nu spune cine sunt “aia din Bucuresti”.

Dar, având in vedere ca Nistor a optat sa se pregateasca pentru Olimpiada de la Rio 2016 cu antrenorul Marian Simion, este lesne de presupus ca e vorba despre clanul Simion.

“Mihai a venit la mine, nu eu m-am dus la el. Saptamâna trecuta l-am sunat pe Relu Auras si i-am zis: «Maestre, cred ca nu-i vreo problema daca Mihai vrea sa lucreze cu mine»”, a relatat Marian Simion.

“Repet, Mihai Nistor a fost spalat pe creier. Lucrurile au inceput sa scârtâie inca de la inceputul anului. Mai intâi, Nistor a amânat reluarea pregatirilor. Apoi, in februarie, a refuzat sa semneze contractul cu Comitetul Olimpic Român. Atunci mi-a fost clar ca ceva se intâmpla”, a spus Relu Auras, care a refuzat sa dezvolte subiectul colaborarii dintre Nistor si Simion:

“Nu stiu cine va sta in coltul lui Mihai la Olimpiada. Oricum, nu voi fi eu acela. Eu stiu un singur lucru: ca l-am luat pe Nistor la Bacau atunci când Dinamo il aruncase ca pe o masea stricata. Cu mine a ajuns medaliat cu bronz la Europene, cu mine a ajuns campion mondial in APB si tot cu mine s-a calificat la Olimpiada de la Rio. Ii doresc sau, mai bine zis, le doresc sa realizeze mai mult decât am facut eu”.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

4 COMENTARII

  1. Felicitari maestre ,sunteti un mare caracter,un munte de modestie iar pentru Bacau o mare mandrie.Mana dumneavoastra de meserias se va vedea.

  2. Indiferent cum se vor derula lucrurile Relu Auras cade in picioare. Daca Nistor ia medalie la JO, este si meritul lui Auras, daca Nistor o da in bara atunci se va spune ca putea face mai mult alaturi de Auras. Exista si posibilitatea ca din diferite motive Nistor sa nu mai ajunga la JO din Brazilia si atunci Auras cade din nou bine: cu el alaturi Nistor nu ar fi ratat participarea la JO. La un singur lucru Auras pierde: la banuti. Cunoscatorii stiu ca maestrului tare ii mai place cascavalul. In rest nicio problema pt Auras. Oricum am suci-o Nistor a facut o alegere proasta. Pacat pt. Romania

  3. Primaria Bacau i-a recunoscut meritele si l-a premiat in decembrie cu 27.000 lei, iar Auras a primit multumita lui Nistor jumatate, adica 13.500 lei !

LĂSAȚI UN MESAJ