27 septembrie 2023

Relu Auraș aduce două medalii și la box feminin!

HomeSportRelu Auraș aduce două medalii și la box feminin!

Relu Auraș aduce două medalii și la box feminin!

Aflat la Constanța, în cantonament cu băieții de la CNOPJ Bacău, antrenorul-emerit Relu Auraș s-a rupt spre Năvodari, pentru a se alătura fetelor din lotul de box al SCM Bacău, participante la Campionatele Naționale (Tineret+Junioare). Iar efectul a fost imediat: două medalii de argint, o performanță de această valoare în premieră la acest nivel de vârstă pentru SCM Bacău. De altfel, Adrian Lăcătuș, antrenorul-coordonator al tuturor loturilor feminine de box ale României, a felicitat delegația băcăuană și și-a exprimta satisfacția că un club mare, precum SCM Bacău, se orientează și spre boxul feminin. Alți antrenori au avut o reacție jumătate glumeață, jumătate îngrijorată: „cum, veniți să luați totul și la fete?”.

Medaliile de argint au fost obținute de Marina Apetroae – cat. 52 kg Junioare, și de Valentina Moroșanu – cat. 57 kg Tineret. Trebuie spus că Moroșanu a fost nedreptățită în finală (declarată învinsă cu o decizie de 3-2, deși câștigase clar două reprize și nu boxase rău nici în a treia). Sportiva a plâns amar, timp de o oră după meci, și nu s-a oprit decât după discuția telefonică pe care a avut-o cu directorul SCM Bacău, Ion Șarban, care i-a spus că o consideră învingătoare și este sigur că la următoarea competiție națională ea va cuceri aurul.

Fetele au avut cea mai numeroasă, vocală și loială galerie – chiar colegii lor de de-acasă, aflați, cum spuneam, în cantonamentul de la Constanța, care în fiecare zi după antrenamente au dat fuga la Năvodari!Alte titluri
Alte titluri

A început forajul la pasajul suprateran care va traversa Calea Mărășești

Primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu anunță începerea forajului pentru...

Statul, împrumutat de băcăuani cu zeci de milioane de euro

Mii de băcăuani au investit în obligațiunile guvernamentale. Investitorii...

Viceprimarul Liviu Miroșeanu anunță planuri pentru transformarea Străzii Prieteniei în Zonă Pietonală

Viceprimarul Liviu Miroșeanu a anunțat planuri ambițioase pentru strada...

Ultimele știri