Consiliul Local Onesti se intruneste miercuri 18 iunie pentru a dezbate mai multe proiecte aflate in atentia autoritatilor locale. Astfel, in cadrul acestei sedinte a Consiliului Local se va decide predarea unor sectoare de drum national, proprietate publica a statului din administrarea municipiului Onesti in administrarea Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, in vederea realizarii unor activitati de interes national.

Unul din cele mai stringente proiecte de hotarâre de pe ordinea de zi a consilierilor onesteni este cel privind finantarea tratamentului preventiv acordat unui numar de 246 elevi ai Scolii Gimnaziale „George Calinescu”, pentru a impiedica dezvoltarea tuberculozei active si completarea HCL Onesti 180 din 20 decembrie 2013 privind Programul de acordare a unor ajutoare de urgenta.

Consilierii locali onesteni mai au in mapa cu proiecte ale acestei sedinte cele privind aprobarea modelului cadru al Contractului de inchiriere si concesiune pentru bunurile din domeniul public sau privat al municipiului Onesti, a Regulamentului pentru stabilire a unor forme de sprijin financiar de la bugetul local pentru unitatile de cult, apartinând cultelor religioase recunoscute in România.

PUBLICITATE

Va fi dezbatut si bilantul contabil, situatia financiara si raportul administratorului unic al SC Termon CT SA Onesti. Pe ordinea de zi a acestei sedinte se mai afla aprobarea repartizarii a 15 locuinte ANL pentru medicii din cadrul Spitalului Municipal si aprobarea stagiului de pregatire (in perioada 27 august – 3 septembrie), pentru sportivii care au obtinut rezultate deosebite la etapele zonale si pe tara ale Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ