Curtea interioară a Colegiului Național „Ferdinand I” Bacău a găzduit sâmbătă și duminică prima ediție a ReGalei Muzicale Ferdinand și Zilele Alumni Ferdinand. Evenimentul a fost organizat de Asociația Absolvenților CN Ferdinand I Bacău „Alumni Ferdinand” și a avut scopul de a reuni cât mai mulți absolvenți ai instuției de învățământ băcăuane din toate promoțiile, dar și de a se crea o comunitate.

„Am plecat de la ideea că organizăm ReGala Ferdinand de vreo cinci ani și deja numele ăsta a devenit un brand. Astfel, am zis să facem și o ReGală muzicală și Zilele Alumni Ferdinad, să strângem cât mai mulți absolvenți.”

Iulian Mititelu, secretarul Asociației Absolvenților CN Ferdinand I Bacău „Alumni Ferdinand”.

Practic, în cele două zile, curtea interioară a colegiului a devenit scenă muzicală, pe care au evoluat nume cunoscute cum ar fi Dael Damșa (cu tată absolvent de Ferdinand), Gilmaro (absolvent promoția 1989, în prezent muzician la Toronto), Andrei Cerbu, Tică Lumînare-Karma, Mircea Vanca și Krypton. Pe scenă au mai fost prezenți și alți tineri băcăuani talentați. Totul s-a petrecut într-o atmosferă frumoasă, prietenească, în care cei prezenți s-au bucurat încă o dată de revedere și care, după cum au susținut, vor pune în continuare umărul pentru ca această manifestare să devină tradiție.PUBLICITATE